lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kuvia

Foorumilla purin jo jokunen aika sitten ahdistusta ainaisista videoiden still kuvista ja se kannatti. Asia on nääs korjautunut. Tuula oli jo tovin halunnut päästä kuvaamaan tankoilua ja minä kaipasin kuvaajaa joten mikäs sen parempi sattuma :)

Tässä muutama kuva.












Kiitos Tuula!

Todettiin koululla kuvaaminen äärimmäisen tuskalliseksi huonosta valaistuksesta johtuen. Kivan lisän tuo taustalla nököttävät tikkaat, miten sitä ei voinutkaan tajuta, että ne näkyy tuolta peilin kautta.. Eli toisin sanoen taion tilaa ja jonkun taustan kotiin ja otetaan uudestaan kuvia täällä. Eipä ole ainakaan loisteputkivaloja, hrr.

Viikko sitten lauantaina oli circus helsingillä kahden tunnin tolppa workshoppi ja muistin taas miten epämukava se kumitettu tanko onkaan. Neljä palovammaa olkapäässä ja molemmissa reisissä yhdet.. Muutamia kivoja juttuja kuitenkin tuli mitkä voi helposti siirtää myös liukkaalle tangolle.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kuvia jälleen kerran. :)

Miia kirjoitti...

Kiitoksia :)

sandra kirjoitti...

wow, tosi upeita... Muutenki sun blogi on mielenkiintonen.. :)

sandra kirjoitti...

ps. voisitko antaa vähän venyttelyvinkkejä aloittelijalle, kun oot tollanen taipuisa? :P erityisesti spagaatteja ja selän taipuisuutta itse haluisin treenata

Miia kirjoitti...

Kiitos Sandra :)

Täältä löytyy kaikenlaisia selänliikkuvuus harjoituksia

http://www.yogabasics.com/backbending-poses.html

http://www.yogabasics.com/forward-bending-poses.html

http://www.yogabasics.com/side-bending-poses.html

Selän venyttelyssä tulee kuitenkin olla todella varovainen.

Youtube on pullollaan kaiken näköisiä spagaati venyttely laittaa vaan hakusanaksi split streches tmv niin johan löytyy :)

Esim. http://www.youtube.com/watch?v=u0sFytmSgQs&feature=PlayList&p=E5C379EB5113E720&playnext=1&playnext_from=PL&index=9

Muista aina lämmitellä ennen venyttelyä!!! Venyttelyn ei myöskään kuulu sattua, joten ihan rauhassa vaan pikku hiljaa eteenpäin :)