keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Tiedote ja kuulumisia



-----------------------------------------------------------------------

Tämän viikon aikana olo on alkanut tuntumaan pitkästä aikaa ihmismäiseltä jo muutaman kuukauden kestäneen sairastelukierteen jälkeen. Onhan tässä tullutkin niistettyä aivoja pihalle sekä yskittyä jo enemmän kuin tarpeeksi. Pitää nyt vielä ottaa tovi rauhallisemmin, ettei taas iske joku jälkitaudin jälkitauti..
Hieman on viime viikkojen aikana tuntunut mökkihöperyys uhkaavaan kun on neljän seinän sisällä oleskellut, parhaimmillaan meni kuusi päivää putkeen (roskat kävin kerran viemässä), kun liikkumisesta seurasi yskänpuuskat jotka eivät tahtoneet loppua kun alkuun pääsivät. Paljon on ottanut päähän (lue: v*tuttanut) ja kunto laskenut.
Olen myös jatkuvasti kiduttanut itseäni katsomalla tankotanssia youtubesta sekä dvd:eiltä. Uusia comboja on tullut kirjoiteltua parin sivun verran treenivihkoon, ompahan treenattavaa tiedossa. Melkoisen varma olen, että handspringiä saa hakea takaisin ja vielä varmempi olen, että twisted grip handspring ei tule vielä hetkeen onnistumaan.


Postitse tuli odotettu MPDA-08 dvd sekä MPD world-05 kisa dvd:t, niistä lisää myöhemmin.

Turhautumistani olen purkanut ompelemiseen sekä vaatteiden tuunailuun = uusia treenivaatteita. Vielä ajattelin tässä väsätä shortsi-haalarin jossa olisi kyljet paljaana.

Vakaa tavoitteeni on kuitenkin olla täysin kunnossa ensivuoteen mennessä ;) En malttaisi odottaa, että pääsen takaisin opettamaan, uusiin isompiin tiloihin!

Ei kommentteja: