perjantai 2. tammikuuta 2009

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuoden vaihtuminen meni leppoisasti kisujen kanssa kotona köllötellen, ulos lähteminen ei kovin houkuttanut tällä nuhanenällä, mikä siis tarkoittaa, että EI en ole vieläkään kunnossa >:( Tämä alkaa vaikuttamaan kohta jo mun mielenterveyteen. Punnitsin pitkään varaanko uuden ajan terveyskeskukseen vai kokeilenko homeopatiaa ja tulin siihen tulokseen, että terveyskeskuslääkärilläni tuskin on tarjota mitään muuta kuin antibiootteja joista ei ollut aikaisemminkaan apua. Kokeillaan nyt sitten tälläistä vaihtoehtoisempaa hommaa, olen siitä kuitenkin paljon hyvää kuullut ystäviltä ja tutuilta.

Ettei mene nyt ihan valittamiseksi
niin välipäivien aikaan oli kuitenkin melkosen hyvä olo ja niimpä sovittiin Jyväskyläläisen tankoilijan, Johannan kanssa pienistä yhteistreeneistä, jotka pidettiin 28 pvä. Enhän mä juurikaan mitään jaksanut tehdä joten ennemminkin vastailin Johannaa askarruttaneisiin kysymyksiin ja neuvoin muutamia juttuja. Uudenlaista tapaa mennä jadeen kokeilin muutaman kerran, joka osoittautui paljon helpommaksi ja siistimmäksi tavaksi! Venyvyys ei tosin ollut ihan yhtä kaunista katsottavaa, ehkä sekin sieltä palaa sitten jossain vaiheessa. Oli kuitenkin todella kivaa, ensi kerralla olisi toki toivottavaa, että oltaisiin molemmat ihan kunnossa niin voitaisiin katsoa juttuja vähän paremmin :)


Jade viritys

Johannan kanssa tehtiin pari tuplatrikkiä





Jyväskylän tyttöjen oma treeni blogi löytyy täältä

Heitetään tähän loppuun nyt marraskuulta vielä yksi kuva, alkavat olla kohta turhan höpinä painotteisia nämä päivitykset..



Ihanaa uutta vuotta kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HAPPY NEW YEAR 2009

Johanna kirjoitti...

kyllä ne perhoset siitä lähtee sujumaan :) alku on lupaava :D
Ja pitää tosiaan treenailla uuestaan kun taas onnistun tulemaan helsinkiin.

Miia kirjoitti...

Joo ehdottomasti! Toivottavasti molemmat oltaisiin jopa kunnossa sitten :D