tiistai 6. tammikuuta 2009

MPDA-08 & MPD World -05 Dvd:t

Lupasin pari postausta sitten kertoa näistä dvd:stä hieman lisää. Eli kyseessä on siis viime vuoden Australian Miss Pole Dance kisat ja Miss Pole Dance World 2005. Täytyy sanoa, että on tämä laji ottanut kyllä suuria harppauksia eteenpäin kolmen vuoden aikana.

Toivon, etten olisi odottanut -05 kisa dvd:stä yhtään mitään niin en olisi joutunut pettymään.. Elena Gibson oli selkeä voittaja mutta diskattiin lopulta muiden osanottajien valituksista johtuen joten lopulta Reiko Suemune Japanista sai voittajan tittelin. Tunnin ja neljänkymmenen minuutin aikana näki kyllä kaikenlaisia esityksiä. Pantera teki jälleen hienoja temppuja mutta niitä ei ollut kyllä mitenkään yhdistetty esitykseksi, eikä vaatetuskaan ollut mielestäni esitykseen sopiva (aika harvalla oli) , valkoiset mummokalsarit ei kovin tyylikkäältä näytä. Suurin osa sitten teki floorworkkia ja tempun sinne tempun tänne. Juuri muuta sanottavaa ei tästä ole kuin, että ei vedä vertoja kyllä aussien kisoille.

Australian kisoissa oli taas hienoja esityksiä ja kuten olen aiemmin jo maininnut kisat voitti Felix ja toiseksi tuli Suzie Q. Kolmanneksi tuli Sassy jota ihmettelen suuresti koska olisi ollut vaikka kuinka monta muutakin parempaa esitystä, Sassyn esityksessä oli vain aivan liikaa kaikkea ja se meni minun mielestäni jo ihan liian mauttomaksi. Mukana oli paljon uusia osallistujia joista en ole aikaisemmin kuullutkaan mutta hienolta kuitenkin näytti.
Australiassa osataan kasata kunnon show pystyyn, kaikilla on teemaan sopivat vaatteet ja esityksiä on hiottu pitkään.
Tänä vuonna oli otettu mukaan uusi kategoria, tupla esitykset. Ilmeisesti ei kuitenkaan ollut kovin suurta suosiota saavuttanut kun ainoastaan kolme paria oli osallistunut, joten kaikki olivat oikeastaan jo voittajia. Gidget ja Harley kuitenkin ansaitsivat ykkössijansa todella hienolla esityksellä!
Kisojen voittaja eli Felix osallistuu tänä vuonna pidettäviin MPD World kisoihin Jamaicalla huuhtikuussa.
Innolla odotan jälleen millaisen esityksen hän sinne kasaa.

Seuraavaksi hankinta listalla ovat Jamillan dvd:t sekä joku Fawnia Mondeyn dvd.

2 kommenttia:

Nanna / Feanaro kirjoitti...

Hei mistä sä noi dvd:t tilasit? (:

Miia kirjoitti...

Oon tilannut noita pääsääntöisesti ebaysta http://stores.ebay.com/Pole-Dancing-Shop
koska tällä virallisella sivustolla http://www.isplingerie.com/category_new.php?id_largeCat=2 ei jostain syystä toimi mun paypal ainakaan.

Dvd hinnat on tuolla vähän korkeemmat kuin jos tilais suoraan esim. ausseista. Mutta postikulut on halvemmat, joten se on aika + - nolla tilaako briteistä vai ausseista. (Tulee nopeemmin briteistä ;))
Tuol on aika hyvä valikoima noissa kans!
Mutta tosiaan en suosittele tota world -05 kisa dvd:tä ellet halua heittää rahoja ihan turhaan, et menetä mitään meinaa. Paljon parempiakin on markkinoilla :D