lauantai 7. syyskuuta 2013

No nyt on vihdoin kaikki stageihin liittyvät osat Lahdessa ja stage pystyssä! Tangotkin ovat neljävitosia ja se jos mikä oli iloinen yllätys. Toisen kanssa on pientä probleemaa sillä bearing unit on jumittunut tankoon väärään kohtaan kiinni mutta enköhän mä jonkun MacGyver ratkaisun vielä keksi.

Ekat treenit tuli tietenkin vedettyä ja oli ihan huippua kun tanko ei loppunut kesken eikä varpaat hiponeet kattoa. Ympärillä on vielä vähän "turhaa" tavaraa mutta meillä on muutenkin pientä uudelleen järjestelyä tiedossa, joten vielä pienen  hetken pitää varoa terävimpiä kulmia.


Koitin viritellä myös pientä freestylen tynkää siinä kuitenkaan onnistumatta. Meno oli jotenkin valtavan kankeeta johtuen osittain varmasti rutiinin puutteesta ja osittain tuosta lavasta. Pitää oikein joku päivä katsoa videoita joissa käytetään stagea, imeä niistä inspiraatiota ja kokeilla itse mitä kaikkea tuossa ympyrässä on mahdollista tehdä. Toki siitä voisi astua myös ulos mutta sitten kyllä alkaa olla tila jo vähän vähissä.
Ah, voi kun joskus olisi mahdollista saada kotiin oma tila, jossa ei olisi mitään muuta kuin pari tankoa.

Ei kommentteja: