sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

220608

Tuli vietettyä kaupunki juhannus ja lauantai päivä menikin suurimmaksi osaksi tankoillen, kylässä oli Marja joka otti ensimmäistä kertaa tuntumaa tankoon ja meni tosi hienosti! Spinnit lähti sujumaan helposti ja kiipeeminen sujui sisulla ja kyllähän Marja tangolla sitten jo seisoi ilman käsiäkin :)

Tässä on muutama clippi omasta harjoittelusta, oon hirmu tyytyväinen tuohon toukkailuun ylös sieltä brass monkey ja siitä tiputus takaisin tangolle, vielä kun saa tiputuksen vähän hallitummaksi niin tulee siistimmän näköinen kombo.



Juuri kun aloin jo tottua tuohon x-poleen niin eiköhän sieltä alkanut kuulua spinny modella klonk klonk -ääni. Hemmetti, että ärsyttää, tanko ei näyttäisi olevan mitenkään vinossa, eikä ole banaani, on kuitenkin tarpeeksi kireälläkin ja silti melkein aina kun lähtee liikkeelle spinnyllä kuuluu tämä kolahdus, ei mikään kova mutta kuitenkin. No vetäsin tangon sitten paloiksi tänään ja luultavasti pysyykin paloina tiistaihin asti kun on taas aikaa koota se. Huomenna käyn ostamassa wd40 monitoimiöljyä ja tiistaina sitten putsaan, öljyän ja pistän sen takaisin kokoon ja toivon, että se kolahtelu ääni on kadonnut.

Ensi viikonloppuna on jamit Tampereella, odotan innolla, tosi hauskaa taas kokoontua yhteen treenaamaan ja nähdä ihmisiä !

Ei kommentteja: