tiistai 3. kesäkuuta 2008

TG45

Titaaniprinsessa saapui eilen vihdoin kotiovelleni, illalla Jessen kanssa pistettiin pystyyn. Aikaa vierähti tovi kun ensinnäkin säikähdin että olin saanut väärän pohjapalan ja joudun palauttamaan sen ja sitten vielä odottelemaan uutta oikeaa palaa mutta nimenomaan sen pohjan kuuluikin olla 50 mm ja b putkesta löysin sitten kappaleen joka yhdistää 50 mm pohjan ja 45 mm putket (olisi muuten varmasti tullut ruumiita jos näin ei olisi ollut). Kokoaminen oli aika helppoa mutta sen jälkeen alkoikin huvi kun yritti saada tangon mahdollisimman suoraan, pilkunviilaajat asialla, mikä tosin on ihan positiivista, eipä tule ainakaan tangosta banaania.

Tänään sitä sitten testailin enemmän, en panisi yhtään pahakseni jos tanko olisi ohuempi, kumma miten se parikin milliä tuntuu. Etenkin spinnyllä ominaisuudella tanko tuntuu todella liukkaalta ja paksulta. Varmasti alkuliukkaudella on vielä osansa asiassa.. toivottavasti se kuluisi pian pois. Jaloissa on kyllä tosin mieletön pito, hyvä etteivät pala kiinni. Paljon pitää vielä totutella tuohon, tähän asti on aina vain tanssinut jauhemaalatuilla tangoilla niin ei ihmekkään, että tämä uutukainen tuntuu niin erilaiselta.

Tässä kuitenkin nyt lyhyt pätkä hääräämistä spinnyllä, ihan perusjuttuja.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi vaan näyttää niin helpolta ja hyvältä. piste. :D <3 marja

Unknown kirjoitti...

Meillä oli sama ongelma ton asennuksen kanssa! Tyyliin vatupassin kanssa siellä mittailin ja ukko huutaa katon rajassa "eikö se p*rkele jo rupea olemaan suorassa". :D Siinä asennusvideolla näytti yllättävän helpolta.

Miia kirjoitti...

Kuulostaa tutulta :D "vielä vähän vasemmalle sitä" "ei nyt meni hei liikaa" :D:D:D

Päätin etten sitä tosta kyllä hevillä mihkään liikuttele..

Anonyymi kirjoitti...

itselläni on tangon valinta edessä. vasta aloittanut tankotanssin:) mitä tankoa suosittelisi ensimmäiseksi tangoksi? miksi itse päädyit titaaniumiseen etkä kromiseen?

Miia kirjoitti...

Jaa-a. Tää on niin henkilökohtaista mikä on paras kenellekkin.

Itse valitsin titaanisen, koska käteni hikoavat helposti ja titaani tangossa on ekstra grippiä ja ajattelin sen olevan minulle paras vaihtoehto.

Kromisen tilasin kuitenkin muutama kuukausi titaanin jälkeen kuten huomaat myöhemmistä merkinnöistäni. Titaanissa jalkani palavat kiinni ja pito on toisinaan niin hyvä, ettei helposti tulla alas. Kromi taasen on huomattavasti pehmeämmän tuntuinen.

Selvä valinta oli tilata tangot 45 millisinä, koska omistan pienet kädet ja ohuemmasta tangosta saa paremman otteen.

Kumpaan tankoon ikinä päädytkään opit sillä varmasti tekemään, omaan tankoon tottuu aina kun sitä paljon käyttää.

Mikäli jälkeenpäin tuntuu, että tuli kuitenkin virheostos tehtyä niin x-polejen arvo ei juurikaan laske, ellet ole tangosta saanut täyttä banaania, saat sen varmasti kaupattua parilla sadalla eteenpäin ja voit ostaa uuden tilalle.