maanantai 30. kesäkuuta 2008

Tankoilun täyteinen viikonloppu

Perjantaina oli tunnit RTP:llä ja lauantaina hypättiin Tanjan kanssa klo: 1506 Tampereelle lähtevään junaan. Perille päästiin hieman ennen viittä, eli oikein sopivasti koska Iinan järjestämät tankojamit alkoivat viideltä. Olin ensimmäistä kertaa käymässä Iinan studiolla ja täytyy sanoa, että ihastuin todella! Studio oli todella viihtyisä. Ihmisiäkin oli kertynyt paikalle kiitettävästi, Tampereellakin ovat ihmiset siis ottaneet lajin omakseen :) Helsingistäkin alunperin piti lähteä useampi ihminen mutta loppujen lopuksi edustettiin Helsinkiä sitten Tanjan kanssa kahdestaan. Oli mielettömän hauskaa tavata taas foorumilaisia ja päästä treenailemaan yhdessä.

Itse sain taas paljon irti, Tanja näytti todella hienon "clik-chopperin" tms, jossa jalat "kolautetaan" yhteen ennen kuin lähdetään pyörimään v-asennossa. Mulla vaan ei meinannut jalat kovinkaan hyvin löytää toisiaan vielä siellä ilmassa :D Vihdoin viimein pääsin myös kokeilemaan komboa jonka näin jonkun tekevän youtubessa: skorpioni --> käsilläseisonta jalat v:ssä --> takaisin skorpioniin. Todella makean näköinen, etenkin pyörivällä tangolla, koska käsilläseisonnasta lähdettäessä takaisin skorppariin saa heilautettua itselleen uudet vauhdit ja näin jää myös pyörimään aika lähelle lattiaa, joka on vaikuttavan näköistä. Jadea treenasin myös paljon loppuillan aikana ja sain sen menemään entistä helpommin sekä löysin kyljestä ja jalastani niin hyvän pidon etten edes tarvinnut kättäkään pitämään jalkaa.. weird. Pitää ottaa taas joka päiväiseen ohjelmaan venyttelyt mukaan, huomaa kuinka sitä on taas jäykistynyt kun on laiskotellut, jadestakin saa siten hienomman, että saa jalat vielä vähän venymään lisää.

Eilen RTP:llä piti olla akrobatia tunti joka valitettavasti jäi pitämättä kun ihmisiä ei ilmestynyt tarpeeksi paikalle. Joten se muutettiin sitten vapaaksi treeniajaksi, siitäkin oli hyötyä ja tuli opittua uusi liike. En tiedä sille nimeä mutta liikkeessä tanko on molempien jalkojen polvitaipeessa (jalat vierekkäin) ja siitä roikutaan pääalaspäin, ilman käsiä. Todella vaikuttava! Kun pääsen / jaksan omalle tangolle kotona otan siitä samantein videokuvaa.

Tänään tiedossa pitkästä aikaa balettia sekä Tanjan tek3 tunti.

Ei kommentteja: