maanantai 9. kesäkuuta 2008

RTP:n kevätjuhlat

Tulivat ja menivät nopeasti. Oli mielettömän hauskaa ja kivaa. Ensimmäistä esitystä jännitti paljon, toinen kerta oli jo huomattavasti helpompi ja varmempi. Tanko oli myös yllättävän hyvä, koska ajattelin sen olevan ihan painajainen. Kaikki esityksen tallentuivat myös kameralleni ja jaan ne nyt täällä.

Ensimmäisenä esiinnyimme minä ja Annukka ja kappale on Sweet little pussycat



Meidän jälkeen vuorossa olivat Aura ja Selja Madonnan kappaleella



Kolmantena esityksenä oli Annan Pink panther soolo



Annan soolon jälkeen, Sanni, Annukka ja Anna esittivät Tanjan tekemän Fantasy koreografian



Viimeinen esitys oli täysi yllätys itse esiintyjällekkin, Johanna päätti esiintyä noin 10 min varoitusajalla. Johanna on Suomen ainoa ellei koko maailman ainut naispuolinen tolppa-akrobaatti ja tekee todella vaikuttavia temppuja! En malta odottaa, että pääsen kesällä hänen tunneilleen joissa käytetään päällystettyä tolppaa sekä normaaleja tankoja. Valitettavasti kameran muistikortti ilmoitti olevansa täysi juuri hieman ennen Johanna esityksen loppua joten se jää uupumaan mutta kuitenkin, enjoy!



Olha ja Maria myös julkistivat minut ja Auran "vapaiksi oppilaiksi" tms. Nolottaa myöntää, että innostuin niin älyttömästi, että unohdin jo virallisen termin koko asialle siinä kaikessa humussa. Paljon treeniä ja tulevaisuudessa tiedossa esiintymisiä yms. Suuret Kiitokset Olhalle ja Marialle kaikesta :)

Ei kommentteja: