keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Death Lay

Tänään Annukan ja Annan kanssa treenatessa uskaltauduin kokeilemaan death layta vihdoin viimein kunnolla. Videolla taitaa olla toinen ja paras yritys kaikista. Vielä kerkeää valahtaa alaspäin ennenkuin saa jaloilla kunnon puristuksen tankoon. Ensi kerralla täytyy yrittää saada jalat ja peppu mahdollisimman lähelle kattoa.

Tässä samalla Annukan erikoisia kuvauskulmiakin :)

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei!
Sellainen kysymys on mielessä pyörinyt, itse kun olen tilannut samanlaisen tangon kuin sinulla (paitsi musta ja tais olla se paksumpi, mut siis muuten samanlainen), niin eikö lattiaan tosiaan jää mitään jälkiä tuosta alustasta? En ole edes avannut pakettia kun ollaan omassa kämpässä juuri laitettu uudet laminaatit ja tässä sitä nyt arvotaan että koska myydään kämppä ja ostetaan isompi tilalle. Isommassa saisin oman huoneen tangolle mikä olisikin huippu juttu :) Huonekorkeus voi vaihdella, siksikään ei ole uskaltanut tankoa nykyiseen kämppään asentaa... mutta jälkiä?? näkyykö?? =)

Miia kirjoitti...

Tällä videolla minulla on jo uusi tanko käytössä mutta oletan, että tarkoitat vanhaa punaista antishopin tankoani? Siitä ei ainakaan minulle jäänyt mitään jälkeä puulattiaani, tietenkään en osaa laminaateista yms muista materiaaleista sanoa miten ne reagoivat mutta onhan siinä alustassa kiinni kuitenkin pehmike, ettei se pelkkä metalli lattiaa vasten tule :)

Anonyymi kirjoitti...

moikka! Olen ajatellut tilata anti-shopista mustan tangon.onko sun mielestä kuitenkin toi punanen parempi, eli miten toi paksuus vaikuttaa??kumpi olisi aloittelijalle sun mielestä parempi?:) ja onko tuota tankoa helppoa lähteä lyhentämään,sillä mun katon korkeus on vaan 2.55m ja kaupasta sanottiin että rautasahalla sen pystyy lyehentämään..epäilyttää se hiukan, en mikään remonttireiska kuiteskaan ole :D

Miia kirjoitti...

Heippa hei! Itsellä ei ole mitään kokemusta tuosta antishopin mustasta tangosta joten en osaa verrata punaiseen. Jos omaat pienet kädet on luultavasti ohuempi tanko parempi, ainakin itselleni ohuempi on parempi. Nää on pitkälle myös tottumus ja maku kysymyksiä, kyllä sillä paksummallakin tangolla oppii tekemään.

No "helppoa ja helppoa" kyllähän siinä saa töitä tehdä enemmän kuin x-polea asentaessa, itse en olisi jaksanut sahata tankoa kokonaan yksin vaan poikaystävä auttoi, joten apuri on hyvä olla, etenkin jos ei itseltä sahaaminen suju :)

Anonyymi kirjoitti...

hmm,kiitos nopeasta vastauksesta,mutta eikös nimenomaan rock the polella ole noita mustia tankoja??olen itse kokeillut niillä treenaamista,on ollut ihan ok,mutta en sitten oikeen tiedä olisiko punainen kuiteskin parempi :P mutta eipä niillä taida olla eroakaan kuin noin 5mm... pitää tosiaan varmaan pyytää myös poikaystävä apuun ja ostaa saha ja porakone :D onko sulla muuten kotona treenauspeiliä??kovasti itse haluaisin ISOT peilit seinälle, on aika kalliita kyllä, mutta kodin ykkösestä löytyy suht. edullisia, sieltä olen ajatellut hankkia...